ANITA SE UDALA ZA INDIJCA I OTKRILA KAKVI SU OBIČAJI ZA SVADBU: Jedna stvar bi u Srbiji bila POTPUNI SKANDAL
Indijsko venčanje, Foto: Printscreen/Tik-Tok//@zefyxo

TRADICIJA

ANITA SE UDALA ZA INDIJCA I OTKRILA KAKVI SU OBIČAJI ZA SVADBU: Jedna stvar bi u Srbiji bila POTPUNI SKANDAL

Mladenci obično, ukoliko dobijaju novac na poklon u Indiji, to onda bude 20 evra

Objavljeno:

Anita Mandić se sa Balkana preselila u Indiju gde je pronašla sreću i ljubav. Tamo se i udala, a na svom Tik Tok nalogu podelila je svadbarske običaje iz ove nama daleke zemlje i iznenadila sve kada je rekla koliko para se daje mladencima na poklon.

Kod nas se nekad u kovertu stavljalo 50 evra, pa 100, a neki kažu da je danas i to malo. U Indiji je ipak skroz drugačije.

Mladenci obično, ukoliko dobijaju novac na poklon u Indiji, to onda bude 20 evra.

- Nisu to neki iznosi, kako bi čovek očekivao. Mi smo pokrili oko 1.000 evra, i to je većina davala koverte. Što se tiče iznosa, pravilo je oko 1.000 ili 2.000 rupija, ali ajde da zaokružimo na 20 evra i to za celu porodicu - kaže Anita.

Opisujući dalje, ona kaže da bliži članovi porodice uglavnom donose veću sumu, a oni koji su dalji rod ipak donose manje.

- To su sitni iznosi u odnosu na ono koliko zapravo potrošiš. U Indiji je to veliki "biznis", budući da se kod nas ljudi sve više odlučuju na manja slavlja. Svakako, niko ne može očekivati da će nešto pokriti - rekla je ona.

Bonus video: KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.